one-life-to-waste

Alla inlägg under november 2011

Av varför inte - 11 november 2011 12:50

och släppt ut en enorm fluga. Han har flugit runt här inne nu en vecka och började tycka lite synd om honom, eller henne svårt att säga.

Nu tror jag inte att jag egentligen gjort någon god gärning med tanke på att det nästan är minusgrader ute så han lär nog inte leva länge. Hur som helst så är han/hon åter fri ....att ev dö av kyla i natt.


Live long and.....cold?

Av varför inte - 11 november 2011 12:29

Det unika med mig är just att jag är unik. Det finns ingen som har mitt smittande skratt eller min lite udda humor. Det finns ingen som har mina tankar och funderingar. Det finns ingen som har mina erfarenheter och ingen som har gjort samma misstag som jag. Det finns ingen som har mina djupblå ögon. Det finns helt enkelt ingen annan som jag, jag är unik. Varje individ är unik på sitt sätt, även du

Av varför inte - 11 november 2011 09:47

hur jag ska kunna ändra på mina vanor. Tänker som många gånger förr att på måndag ska jag börja mitt nya liv. Varför inte börja redan dag? Det är ju fredag och snart helg. Då kan man väl inte börja banta heller. Tänker att helgen som kommer är sista chansen att äta gott så därför börjar jag på måndag. Problemet är att jag inte är motiverad till det.

Vill men inte tillräckligt mycket.


Varför är det så svårt att bestämma sig för att inte äta godis och onyttiga saker? Varför är det så svårt att bestämma sig för att en 30 min lång promenad dagligen? Jag är ju inte precis för upptagen för det, har många 30 min dagligen som jag skulle spendera på promenader. MEN JAG SAKNAR MOTIVATION.

Trodde att jag skulle bli mer motiverad när benen började krångla, ont i knän och höfter. Trodde att jag skulle bli lite mer motiverad när jag trodde att jag hade fått diabetes. Trodde att jag skulle vara mer motiverad efter att ha råkat se mig själv naken i spegeln...jaiks!!!!

Jag vill men inte tillräckligt mycket.


Vet att livet skulle förändras om jag gick ner i vikt. Tror att jag skulle bli mer öppen och social. Våga ta kontakt med människor istället för att smyga mig förbi allt som rör sig.

Vet att jag skulle bli en snäpp lyckligare (tror dock inte på ett lyckligare liv).


Varför, varför, varför, varför, varför har jag inte motivationen till att gå ner i vikt. Jag är för guds skull över 30 så jag kan inte skylla på att man är för ung och man har hela livet framför sig. Jag har inte hela livet framför mig. Gör jag inget nu har jag inget liv. Inte ens det motiverar mig.


Tänk att man inte bryr sig om att man inte kommer att leva länge, att man inte kommer att bli gammal. Det säger en hel del om hur man egentligen mår.


VARFÖR ÄR JAG INTE MOTIVERAD, det är något som är fel med mig...... JAG ÄR UNDERLIG som alla säger att jag är, nu har jag bevis.

Av varför inte - 10 november 2011 10:07

Vad är det för speciellt egentligen med Zlatan Ibrahimovic? Är han verkligen så speciell som alla påstår att han är? Är han verkligen en fotbollskung?

Personligen tycker jag att han är en uppsnofsig rikemans fjant. Ser inget speciellt med honom. Han är inte snygg, han är ingen teamspelare, han anser sig själv bättre än alla andra och han är otroligt jobbigt att se och lyssna på.

Att han nu skrivit en bok om sitt liv förstår jag inte heller. Hans liv är väl mer speciell än någon annan av alla tusentals fotbollspelande människor i detta land.

Ni kanske har förstått att jag INTE är fotbollsintresserad och spelare som Zlatan, Beckham och gänget gör ju att man inte vill bli intresserad heller.

Om det hos någon har stigit åt huvudet att ha pengar så har det gjort det hos…..!!

Av varför inte - 10 november 2011 07:35

Vaknade i morse med skitont i vänster armbågsled. Kunde knappt sträcka ut armen. Leden känns stel och tjock även om den inte är tjock. Har kanske sovit på armen men problemet är att jag sover på höger sida eftersom jag inte kan andas om jag sover på vänster sida (har nog en polyp i näsan som täpper till). Hur som helst så känns leden fortfarande stel så vi får väl se vart det bär av. Trodde att det bara var fingrarna som spöka men icke sa nicke.

Det var i alla fall inte minusgrader i morse vilket är synd. Trodde nästa, bara nästan att vintern var på väg.

Har fått en kompis på jobbet. En rätt stor fluga flög in i mitt rum nyss. Vet inte vart han tog vägen nu men han hälsar på lite då och då. Borde inte han sova nu? Världen är inte riktigt rätt just nu, allting är lite upp och ner.

Av varför inte - 9 november 2011 14:06

Kärleken spirar på Toronto Zoo.
Pingvinerna Pedro och Buddy fattade tycke för varandra redan när de kom till djurparken i maj.

De är uppenbart förälskade och uppvisar parningsbeteenden.
Om dagarna leker de med de andra tio pingvinerna. Men nätterna spenderar de tillsammans.
Men nu tvingas det oskiljaktiga paret isär.
Pedro och Buddy är afrikanska pingviner – en utrotningshotad art – och djurskötarna ska försöka para ihop dem med honpingviner på var sitt håll.


 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?
 Mina djupa och intensiva ögon
 Min lagom stora näsa
 Mitt"inte alltid på min sida" hår
 Min rumpa
 Mina snygga, långa ben
 Att jag är en sådan underbar person
 Mitt vackra leende
 Allt så klart!!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards