one-life-to-waste

Alla inlägg under januari 2012

Av varför inte - 26 januari 2012 11:43

VAB = vård av barn. Vissa drar verkligen nytta av denna lilla uppfinning. Varför vara på jobbet när man kan vara hemma.

Att det händer då och då är väl ok. När det händer flera gånger i månaden är det väl ändå något som är fel. Är ungen sjuk så ofta bör man uppsöka läkare.


Får jag vara hemma för vård av hund? Skulle behöva vara det egentligen men sedu några sådana dagar får man inte ta ut. Men du får heller inte lämna hunden hemma ensam. Men om jag vill vara hemma och ta hand om vovven måste jag sjukskriva mig själv eller ta ut semesterdagar.


Inför Vård av husdjur = VAH och granska dem som tar ut VAB månad efter månad........

Av varför inte - 24 januari 2012 20:14

han hade otroligt svårt för att titta på feta människor smaska i sig bakelser på caféer. Han ansåg att när man var överviktigt och "såg ut som dem" skulle man ha vett nog att inte sitta och moffa i sig bakelse, gräddrinkar och kex.

Man skulle sen inte sitta och klaga över att man mådde dåligt pga sin vikt. Det var väl bara att bestämma sig för att inte äta bakelsen och börja röra på sig så skulle man gå ner i vikt.


Hade god lust att sparka upp foten i ...... på honom. Så nu får jag alltså inte sitta ute på ett café och dricka kaffe och ta mig en bulle för att han mår så dåligt då.


Skit på dig säger bara. Hatar idioter som denna "kille med normal kropp" som ha uttryckte det. Han dra åt.....


Jag gör i alla fall precis som jag vill. Vill jag äta en bakelse så gör jag det och helst skulle jag vilja sitta i hans knä och göra det.....Allt för att HAN ska må så DÅLIGT som möjligt.


Blev så jävla förbannad när jag hörde honom att hade jag sett människan så vet jag inte vad jag hade gjort med honom.


IDIOT...........

Av varför inte - 23 januari 2012 21:03

när jag blir arg och ledsen över att andra klarar av att göra något jag inte klarar av. Blir inte arga på dem personer som lyckas utan på mig själv. Önskar att jag slapp veta vad alla klarar av att göra så jag slapp känna som jag gör. Sitter här och gråter över mitt patetiska jävla liv....allt bara för att jag råkade se vad min kusin skrivit på sin Facebook sida. Trodde aldrig det om henne men nu har även hon klarat av något jag aldrig kommer att göra.

Fan varför läste jag inlägget för..... Att jag inte lärt mig att jag mår dåligt av att se vad andra gör av sina liv när mitt liv står still och jag kommer ingen vart.

Av varför inte - 22 januari 2012 20:28

ännu en arbetsvecka. Har i helgen funderat en hel del och det gillar jag inte. Gillar inte att fundera på hur odyglig man är som människa. Mörka tankar som gror och gror. Får ont i huvudet av allt jävla grubblande. Ljuspunkterna i livet är få, så få att jag inte ens ser dem om dem nu existerar.


HATAR.......................Allt.

Av varför inte - 21 januari 2012 21:52

vem skulle du spendera din sista dag med? Vad skulle du göra? Personligen skulle jag nog inte göra så mycket. Spendera tid med min familj och mina djur. Skulle nog inte deppa ihop allt för mycket....det skulle ju betyda slutet på min olycka.

Om ni undrar varför jag undrar så går det två domedagsfilmer på tv:n just nu: Day after tomorrow på tv4 och 2012 på Canal+. Deppig kväll eller hur????


Av varför inte - 21 januari 2012 21:19

i fall Håkan Juholt avgår eller inte? Blir Sverige ett bättre eller sämre land oavsett? Har han gjort någon som helst märke i historien? Måste varje jävla nyhetsprogram och tidning ta upp detta hela tiden. VEM BRYR SIG VEM SOM LEDER SOCIALDEMOKRATERNA??????????

Av varför inte - 21 januari 2012 20:19

att ha läst nio böcker på 1,5 månad? För det är just det jag har gjort. Har aldrig i hela mitt liv läst så många böcker på så kort tid. Har av någon anledning gått och lagt mig i sängen tidigare om kvällarna för att läsa en bok, längtat efter att få komma hem och sätta mig med en bok och köpt mer böcker än jag gjort under hela mitt liv. Är det något fel på mig? Underlig fråga... är det något fel på mig för att jag läser många böcker. Det måste vara en av dem dummaste frågorna man kan ställa. Så klart det är bra att man läser böcker, sitter då mindre framför tv:n och datorn. Men undrar i alla fall........

Av varför inte - 19 januari 2012 21:01

Vad ska man anse om Once upon a time? Skulle inte tacka nej till att bo Storybrooke. Allt för att komma bort härifrån. Allt för slippa mitt liv.

Har ännu inte kommit underfund med om jag gillar serien eller inte. Ena stunden ja, andra stunden Gud vilken tråkig serie.

Skulle ge allt jag äger och har för att få resa till denna stad där ingen är den man tror. Passar mig som handen i handsken.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?
 Mina djupa och intensiva ögon
 Min lagom stora näsa
 Mitt"inte alltid på min sida" hår
 Min rumpa
 Mina snygga, långa ben
 Att jag är en sådan underbar person
 Mitt vackra leende
 Allt så klart!!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards