one-life-to-waste

Alla inlägg under oktober 2011

Av varför inte - 20 oktober 2011 10:50

Är det för tidigt att ta fram vinterjackan och vinterskorna? Det är i för sig bara oktober men det är svinkallt på mornarna och något mindre kallt på eftermiddagarna. Har hittills inte sett någon gå runt med vinterjacka och därför har jag dragit mig för att ta på mig den. Man kanske inte ska tänka på det utan fryser man sätt på dig jackan.

Kan i alla fall ärligt säga att jag fryser med min fleecejacka och sneakers.

Av varför inte - 20 oktober 2011 08:10

I morse kl 6:00 –4,9 grader, mörkt, kallt och mycket segt. Efter en kopp kaffe så vaknade kroppen till lite grann för att inte tala om vad som hände med kroppen när man öppnade ytterdörren. Jaiks! Skönt att sätta sig i en varm bil och köra dem 2 kilometrarna till jobbet (jag vet jag borde gå men vem f-n orkar göra det så tidigt på morgonen).

Kl 08:10 och fortfarande –3,8 grader ute, enstaka solstrålar som bryter sig fram så det verkar bli en klar dag.

Sitter här med en kopp kaffe och försöker vakna. Jösses vad man är trött. Tack och lov att det är torsdag vilket innebär att det snart är helg. En morgon till och sen får man sova.

Idag är det full rulle på jobbet vilket innebär att jag inte är ensam här. Gillar inte det, är då på dåligt humör utan att egentligen vilja vara det.

Av varför inte - 19 oktober 2011 13:37

Varför heter det rusningstrafik,


när ingenting rör på sig?

Av varför inte - 19 oktober 2011 13:32

Likheten mellan lyckan och en amöba är att


båda förökas genom delning.

Av varför inte - 19 oktober 2011 13:28

Spalka kling i löven, sa han som inte kunde säga R.

Av varför inte - 19 oktober 2011 12:22

Läste att otrogna människor inte vill att deras partner är otrogen. Varför ska din partner vara trogen när du inte är det?

Skulle min partner vara otrogen så skulle jag gladeligen vara otrogen mot honom. Skulle hoppa i säng med första bästa karl bara för att sen säga: Men du gjorde ju det varför skulle inte jag få det.

Personligen anser jag att otrogna ska inte ha någon andra chans. Är du otrogen så Bye bye.

Jag kan i för sig förstå att den otrogne inte vill bli bedragen då det aldrig känns bra men hallå! Du är själv otrogen. Förmodligen karlar som denna undersökning är baserad på!!!!!!

Av varför inte - 19 oktober 2011 11:31

Det tog år att hitta rätt medicin. I perioder har Alvedon, Ipren, Aspirin, Bamyl osv hjälpt men på sistone inte så mycket oberoende av hur många man tagit.

Tänkte för ett tag sen att jag måste prova med migränmedicin och efter lite granskning av vad dessa innehåller hittade jag den billigaste varianten av dem: Voltaren T. Har nu vid ett par tillfällen när jag känt av att huvudvärken är på gång tagit två Voltaren T 25 mg och efter en halvtimme eller så har huvudvärken varit borta.

Kände nu att huvudvärken är på gång så jag tog två små piller och nu väntar jag med iver att huvudvärken aldrig kommer.

Tänk hur länge man måste besväras av något innan man själv hittar ett botemedel.

Av varför inte - 19 oktober 2011 10:47

Vi har en bensinkostnad på cirka 14-15 kr beroende på årstid och bensinsort. Vi klagar på att bensinen är dyr. Nu har en av världens rikaste länder börjat klaga på sitt höga bensinpris.

Befolkningen i USA har inte längre råd att köpa mat då alla deras pengar går åt att köpa bensin till sina enorma bensinslukande bilar. Folk har inga jobb eller dåligt betalda jobb och tydligen på vissa håll i detta enorma land går mer än hälften av deras löner till just bensinen.

När jag läste detta trodde jag att en liter kostar typ 20-30 kr/litern men den kostar 7 kr. 7 kr!!!!! och dem har mage att klaga. Ok ekonomin är inte den bästa hos många. Tydligen vill folk inte göra sig av med sina stora åbäken till bilar och kanske byta till något mer miljövänliga alternativ. Då tycker jag att dem definitivt inte ska klaga. Är dem så dumma att dem åker runt med stora pickup bilar som drar mer bensin än du hinner tanka dem för så får dem skylla sig själva.

Själv kör jag en miljöbil, den går på bensin och etanol. Har visserligen bara tankat den en gång med etanol och det blir inte så värst mycket billigare att tanka med etanol. Visserligen är det billigare men den drar mer.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?
 Mina djupa och intensiva ögon
 Min lagom stora näsa
 Mitt"inte alltid på min sida" hår
 Min rumpa
 Mina snygga, långa ben
 Att jag är en sådan underbar person
 Mitt vackra leende
 Allt så klart!!

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards