one-life-to-waste

Alla inlägg den 26 oktober 2011

Av varför inte - 26 oktober 2011 14:45

Dra mig baklänges med en skottkärra.


Ledtråd:
Serien baserad på en verklig händelse som varade i tre år medan serien varade i 11 år.

Tv
Av varför inte - 26 oktober 2011 14:30

Åsneläppar passar inte på en häst.


En ledtråd. Kinesisk-engelsk ordbok.

Av varför inte - 26 oktober 2011 14:30

 Om man skulle lägga ner Facebook skulle världen börja fungera bättre. Folk skulle göra sitt jobb och inte sitta och leka med sina datorer, iPhones osv för att se vad grannen har haft för sig idag.

Att man är ute på Facebook när man är ledig är en sak men att folk sitter på jobbet och kollar är väl helt onödigt. Måste man veta vad vännerna gör 24 timmar om dygnet? Förresten är inte dem på jobbet också?

Vad är vitsen med att Gilla att kompisen sitter och tar en öl en fredag kväll eller att någon har bakat bullar eller tagit sig en dusch? Varför ska alla veta att du sitter och tar en öl en fredag kväll eller att du precis har duschat? Vad är nästa steg? Ta med dig datorn in i sovrummet?

Satt och diskuterade fenomenet Facebook och kom överens om att det är som en dålig dokusåpa. Det enda som saknat är väl att någon ska bli utröstad varje vecka.

Alla ni Facebook-användare skaffa er ett liv!

VÅGA BOJKOTTA FACEBOOK!!!


 

Av varför inte - 26 oktober 2011 12:36

Såg på en blogg små änglasmycken. Efter att studerat bilderna har jag nu hittat delarna som behövs och gjort mig ett antal små änglar med olika färger på kjolarna. Allt man behöver är änglakjolar, änglavingar, pärlor till huvuden och s k stavar med hatt där du trär på alla delarna. Vips så har du en ängel. Har räknat ut att med all material så går en ängel på cirka 5 kr. Sen tillkommer cirka 4 kr om du ska ha budskapsring.

Enkelt att göra, på 30 min hade jag gjort 10 änglar och nu är vingarna slut. Fick lov att beställa några till. Dem blir hur söta som helst och man kan variera dem i oändlighet (bara man hittar kjolar i olika färger).


Så nu är några av mina julklappar klara.........

Av varför inte - 26 oktober 2011 12:03

För första gången i mitt liv har jag fått en killes telefonnummer. Nu har jag numret på en lila post-it lapp och vet inte riktigt vad jag ska göra med den.

Har ingen som kan pusha på och få mig att ringa så risken är mycket stor att lappen åker ner i soporna.

Av varför inte - 26 oktober 2011 11:41

Läste om en amerikans tv-kändis som på försök satte på sig en tjockdräkt och sedan gick ut på New Yorks gator för att se om överviktiga människor behandlas annorlunda mot smala. Nu hade hon inte behövt göra det för alla vet ju att en tjock person inte får samma bemötande som en smal.


Tänk efter själv. Hur gör du när du ser en tjock person? Vad tänker du när du se en tjock person? Vad tänker du när du ser en tjock person köpa godis i affären? Vad tänker du på när en tjock person äter t ex pizza?

Om du fick välja skulle du då gå fram till en överviktigt tjej/kille på krogen eller skulle du hellre spana in den smala tjejen/killen? Jag vet ju svaret redan. För har varit med om det själv.


Lovar att mer än 99,9 % av er alla skulle gå fram till den smala personen och den tjocka skulle du förmodligen titta på med en lätt äcklad blick. Kom inte och säg något annat. Alla kör med att: Det är insidan som räknas.

Varför ens säga det. Men det ska väl låta som att man behandlar alla lika oavsett storlek, hudfärg, religion osv.


Innerst inne dras man till sina likasinnade. Så är du en smal och spinkig sak dras du till dem. Är du däremot en överviktig person dras du till andra som är i samma situation då du många gånger då slipper en massa elaka kommentarer och blickar.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?
 Mina djupa och intensiva ögon
 Min lagom stora näsa
 Mitt"inte alltid på min sida" hår
 Min rumpa
 Mina snygga, långa ben
 Att jag är en sådan underbar person
 Mitt vackra leende
 Allt så klart!!

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards