one-life-to-waste

Alla inlägg under december 2011

Av varför inte - 19 december 2011 07:28

Vaknade i morse innan klockan pep. Detta kanske inte är så konstigt egentligen men med tanke på att jag inte somnade förrän närmare kl 01 och klockan pep kl 06 så kanske det är lite konstigt.

Såg mig i spegeln i morse och fick mig en liten chock. Ögonen är alldeles uppsvällda och puffiga. Kan det vara av allt gråtande igår kväll/natt????

Idag vet jag inte riktigt hur jag känner mig. Tom, apatisk. Känner egentligen ingenting. Orkar inte känna någonting längre. Skiter i allt. Bäst så för då slipper man känna någonting.

Har en lugn vecka framför mig och slipper vistas i samma rum som brorsan. Det kommer dock bli problematiskt till jul men ska bita mig i tungan och inte säga någonting alls till honom. Han kommer att vara som luft för mig.


Nä nu ska jag inte tänka på det mer för nu känner jag hur tårarna kommer.

Av varför inte - 18 december 2011 21:02

Ska f rom skita i alla och leva mitt liv. Har t om sagt hejdå till post-it kille. Han var ändå inget att ha. Eller rättare sagt vad fan skulle han med någon som jag.

Kommer f rom nu leva ensam och utan kontakt med andra människor mer än nödvändigt dvs jobbet osv. Annars kommer inte behöva ha något med mig att göra. Alla vinner på det. Allra mest alla andra.

Kommer sitta hemma framför tv kväll efter kväll då riskerar jag inte att trötta ut någon med mig själv. Då kan alla i omvärlden gå vidare med sina liv som om jag aldrig existerat.


From now on i´m dead to the world.

Av varför inte - 18 december 2011 20:27

Hatar bröder. Hatar hatar hatar.

F rom ikväll är det slutpratat med min bror. Han ska aldrig mer behöva höra min röst, då kanske han blir nöjd. Han kan räkna sig själv som ensambar för f rom nu har han ingen syster.

Idiot jäveln skitstöveln. Lev gott och vem bryr sig.


Yes äntligen är jag av med honom . . . . . . . . . . Bara mina föräldrar gjorde lika så vore världen ett paradis att leva.

Av varför inte - 15 december 2011 14:52

Ibland blir saker och ting inte som du tänkt dig. Ibland går det käpp rätt åt helvete och därifrån är det svårt att komma upp. Ibland känns allt bara så hopplöst och sen ibland, bara ibland kan man ha en bra dag men den känslan försvinner ganska snabbt. Lite som en blixt från klar himmel slår ensamheten och tårar mot en. Då finns det ingenting som kan få stopp på dem utan det bästa du kan göra är att låta dem rinna. Efteråt känns det fortfarande deppigt men ändå lättare på något vis.


Kan tänka mig att i jul kommer dessa tårar att rinna mer än vanligt. Är inte en av dessa tusentals som inte har någon familj att fira julen med. Har familj men ingen egen familj. Har föräldrar och syskon men känner mig alltid utanför deras liv.


Känner mig tom inombords. Känner mig ihålig och tom. Tömd på all energi. Jag är den enda Energizer bunnyn som batteriet tagit slut på…………..


 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?
 Mina djupa och intensiva ögon
 Min lagom stora näsa
 Mitt"inte alltid på min sida" hår
 Min rumpa
 Mina snygga, långa ben
 Att jag är en sådan underbar person
 Mitt vackra leende
 Allt så klart!!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards