one-life-to-waste

Alla inlägg den 5 september 2013

Av varför inte - 5 september 2013 20:05

15 min utan stopp, utan paus men dock inte utan pust och svett. Efter en halv liter vatten ytterligare 5 min så totalt 20 min..... efter tre dagar. Trodde inte att det skulle gå så fort att öka minutrarna men fortsätter det så här är jag uppe i nästan en timme innan i slutet av veckan. Mina två dagars paus blev inte av så det blir att köra alla dagar.


Jag vet att det inte låter som mycker för er hurtbullar där ute men 15 min för i ett streck är stort...... Det går framåt och jag är så duktig (ingen annan som säger det så jag får göra det själv.....)

Av varför inte - 5 september 2013 12:05

Blev någon annan än jag imponerad av att se Air Force 1 landa och lyfta från Arlanda? För någon som mig (som älskat USA under en stor del av mitt liv) så var det en upplevelse. Att jag sedan är ett stort fan av serien Vita huset gör ju inte mitt fascination för planet mindre. Håller dock inte med om allt president Barack Obama sa under presskonferensen igår angående mänskliga rättigheter. Att han ljög oss alla rätt upp i ansiktet gör att man har lite svårt att hålla sig för skratt men visst det är en once in a lifetime-händelse för Sverige så man ska väl läsa lite mellan raderna där. Han var inte här för att diskutera politik utan han mellanlandade här på väg till Ryssland. Han var bara artig……


Att han sedan ställde till det för stackars Stockholmarna var ju bara ett plus i kanten......

Av varför inte - 5 september 2013 11:51

Många tror att bara för att man har träningsvärk så ska man ta det lugnt och se till att inte överanstränga sig för att inte få ännu ondare. Men det onda botas med det onda.

Igår hade jag så ont i mina lårmuskler att jag trodde jag skulle dö, hade ont vid bara lättare beröring. Idag är smärta nere på en 3:a av 10 när den igår var på 9,5 vilket betydde att gång var nästintill omöjligt.

Men tydligen botar man träningsvärk med att tvinga sig själv och träna. Det fick lättare igår, behövde mindre pustpauser och svettades mindre under mina 15 minutrar på Norman.

Har dock insett att jag kommer att få världens lårmuskler av kära Norman men det ska man väl inte klaga över.

Så ikväll gäller det igen för att sedan ta det lugnt i två dagar........

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?
 Mina djupa och intensiva ögon
 Min lagom stora näsa
 Mitt"inte alltid på min sida" hår
 Min rumpa
 Mina snygga, långa ben
 Att jag är en sådan underbar person
 Mitt vackra leende
 Allt så klart!!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards