one-life-to-waste

Alla inlägg den 23 april 2013

Av varför inte - 23 april 2013 20:43

Min lott i livet är att aldrig riktigt få till saker och ting. När jag äntligen är nära att ev få det som jag sååå länge längtat efter så sätter jag krokben på mig själv. Kunde kanske ha fått min dröm i uppfyllelse. Kunde kanske ha träffat den rätte. Men det blev inte som jag tänkt mig och kan inte skylla på någon annan än mig själv. Stunder som denna HATAR jag verkligen mig själv. Fast jag hatar ju mig själv över lag men vissa dagar mer än andra. Ska nu sätta mig ner och sakta men säkert dyna bort...................... Dag för dag dör en bit av min dröm och en vacker dag är det ett minne blott.

Av varför inte - 23 april 2013 20:37

vet bara inte riktigt vad. Har en känsla av att jag antingen tappat något eller glömt något. Kan bara inte för allt i världen komma på vad. Det känns tomt, ihåligt och öde.......


Saknar något men vet inte vad..............

Av varför inte - 23 april 2013 14:59

Som ni kanske vet så nätdejtar jag, dock utan någon vidare framgång. Har sedan tidigare hittat min granne där. Har inte tagit kontakt med honom då jag INTE är intresserad av honom. Råkar nu veta att han har flickvän. Men han har kvar sin annons och var senast inloggad för några dagar sedan.

Är han då otrogen eller vill han hålla möjligheten öppen att hitta någon bättre eller är han bara dum i huvudet?


Om min pojkvän hade en profil på någon dejtingsida så skulle jag då tycka att han inte tar vårt förhållande på allvar. Det måste väl betyda att något är fel och att han inte är helt nöjd med situationen. Eller vad? Får liksom inte till det. I min grannes fall så är flickvännen ingen ny relation utan vad jag vet har dem hållit ihop säkert ett halvår och som jag förstått det mer eller mindre bor tillsammans.


Nu är ju inte det här mitt problem men det får en att tänka över hur många andra på alla tusentals dejtingsidor i verkligen inte är singlar.


Får väl hoppas att grannens samvete får honom att sova gott om nätterna.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?
 Mina djupa och intensiva ögon
 Min lagom stora näsa
 Mitt"inte alltid på min sida" hår
 Min rumpa
 Mina snygga, långa ben
 Att jag är en sådan underbar person
 Mitt vackra leende
 Allt så klart!!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards